dilluns, 8 de febrer del 2010

Anuncis masclistes

ANUNCIS MASCLISTES

  • Air wick: És un anunci d’ambientadors que sempre mostra una dona (femella animal) que està netejant la casa i cuidant els nens. Pensem que aquest anunci ve a dir que la dona ha d’ocupar els rols de la casa (netejar, planxar, tenir cura dels fills...).
  • Pronto limpiador: És un anunci d’un esprai que serveix per treure la pols més fàcilment. Tot comença amb fotografies de dones amb tiretes al front. L’última dona que es veu, es disposa netejar una lleixa però la pols la fa esternudar i es dóna un cop al front amb la lleixa. L’anunci dóna dos conclusions possibles a pensar: que les dones som tontes i ens donem cops amb els mobles mentres netegem o bé, que som les úniques que hem de netejar les cases.

  • Heineken – walk in fridge: En aquest anunci al principi es veu una dona que ensenya el seu armari gegant ple de roba i sabates a les seves amigues i totes comencen a cridar i emocionar-se. De sobte senten uns crits, i després es veuen els homes cridant com bojos perquè un amic els hi ha ensenyat una nevera plena de cerveses. En aquest anunci ens pretenen fer veure que les dones només pensem amb la moda i com si els homes només els agradés beure i a nosaltres no ens pogués agradar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada